“ПЛАНЕКС” ЕООД

Съучредител

"Планекс" ЕООД

Планекс ЕООД е основана през 1993 година, а собственик на фирмата е инж. Христо Димитров. За повече от 28 години фирмата развива своята структура.

Служителите й към настоящия момент са над 400 инженери, технически ръководители, икономисти и работници от различни строителни специалности, разпределени в няколко структурни звена: Дирекция Строителство, в рамките на която функционират Офертен отдел, Технически отдел и Материално-техническо снабдяване; Финансово-счетоводен отдел; Отдел Човешки ресурси; Отдел Механизация и автотранспорт; функционално обособени строителни производства.

Планекс ЕООД разполага с два бетонови възела в град Варна, с предприятие за производство на армировъчни заготовки, както и с цех за мебелно производство. Фирмата е оборудвана със съвременни кофражни средства, тежка и лека строителна механизация. Компанията е носител на множество награди за качествено строителство. Сред тях са 12 награди и номинации в националния конкурс „Сграда на годината”както и награди „Златен отвес” на КСБ ОП Варна за жилищни, търговски сгради и обекти в социалната сфера, образованието и здравеопазването.

Повече информация компанията както и за реализираните и текущи проекти можете да разгледате на информационният сайт на Планекс ЕООД.