Управителят на “Планекс” ЕООД Мартин Илиев бе избран за член на УС на Сдружение „ЕЦИХ в сектор строителство“

На 18 декември в Камарата на строителите в България се проведе последното за годината Общо събрание на Сдружение „Европейски цифров и иновационен хъб в сектор строителство“ (ЕЦИХ в сектор строителство). В рамките на заседанието единодушно бе избран за нов член на Управителния съвет (УС) на Сдружението управителят на фирма „Планекс“ ЕООД – г-н Мартин Илиев. Той заменя досегашния член на УС инж. Христо Димитров, който е избран за председател на Общинския съвет във Варна.

Председателят на УС на Сдружение „ЕЦИХ в сектор строителство“ г-н Любомир Пейновски пожела успешна работа на инж. Димитров в полза на варненци и по-добри условия за живот в морската ни столица.

Г-н Пейновски поздрави г-н Мартин Илиев за избирането му за член на УС на Сдружение „ЕЦИХ в сектор строителство“ и изрази надежда, че предстои реализация на много успешни проекти за дигиталното развитие на строителния сектор у нас.

На заседанието на Общото събрание бяха обсъдени и приоритетите за следващата година в дейността на Сдружение „ЕЦИХ в сектор строителство“, като бяха очертани основните насоки за развитие.